Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Datoria Primariei Capitalei, 1 mld lei

Datoria Primariei Capitalei, 1 mld lei

Datoria Primariei Capitalei catre bugete (cel de stat si cel al asigurarilor sociale) era, la 30 septembrie 2010, de 914,944 milioane lei, iar datoria catre furnizori se ridica la 106,16 milioane lei, conform unui raport de executie, potrivit Newsin.

Datoria la bugete provine din TVA sau din impozitul pe venit neplatite.

Pe de alta parte, municipalitatea are de recuperat, prin Administratia Fondului Imobiliar, 786 milioane lei din chirii de locuinte si alte spatii, precum si 121 milioane lei din plata parcarilor si din alte contracte de concesiune.

In afara datoriilor la bugete si catre furnizori, municipalitatea are de platit 16,9 milioane lei pentru diverse drepturi salariale si o restanta de 18,8 milioane lei in contul datoriei externe.

Datoriile Primariei Municipiului Bucuresti pe termen lung erau, tot la 30 septembrie, de 2,833 miliarde lei, provenind din sume aferente unor imprumuturi externe.

Din aceasa suma, 2,135 miliarde lei sunt in contul imprumutului de obligatiuni de 500 milioane euro, obtinut de municipalitate in mandatul fostului primar Adriean Videanu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1247 ori