Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Centura Ploiesti Vest, redeschisa circulatiei la capacitate maxima

Centura Ploiesti Vest, redeschisa circulatiei la capacitate maxima


Centura Ploiesti Vest a fost redeschisa vineri circulatiei rutiere la capacitate maxima, nemaiexistand sectoare cu intreruperi sau lucrari la partea carosabila, a anuntat CNADNR, intr-un comunicat.

"Lucrarea de largire la 4 benzi a centurii Ploiesti Vest a fost inaugurata cu mare fast de fostul premier Emil Boc in august 2010, desi prezenta defecte majore de executie. Aceasta constructie a fost executata la acea vreme de firma lui Costel Casuneanu, client de casa al Partidului Democrat Liberal (PDL)", se spune in comunicat.

Din cauza erorilor de executie, la un an de la inaugurare, centura a fost inchisa pentru remedierea acestora.

Prima parte a lucrarilor de reabilitare a fost finalizata in a doua jumatate a anului 2012, iar la 27 mai 2013 au fost incepute lucrarile de reparatii la trei din cele mai importante pasaje: Pasaj pe Centura Ploiesti Vest (DN 1) km.9 + 004 la Ploiesti; Pasaj pe Centura Ploiesti Vest (DN 1) km.10+305 peste DN 72; Pasaj pe Centura Ploiesti Vest (DN 1) km.10+604 la Ploiesti, acestea fiind finalizate in prezent, potrivit sursei citate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1224 ori