Bucurestiul da 8 mil. euro pe cosuri de gunoi si banci

Miercuri, 10 August 2011, ora 13:31
2070 citiri
Bucurestiul da 8 mil. euro pe cosuri de gunoi si banci

Administratia Strazilor va da aproximativ 8 milioane de euro pentru achizitionarea de cosuri de gunoi, stalpi, limitatoare de viteza, banci si jardiniere, confrom NewsIn.

Licitatia ar urma sa aiba loc la 20 septembrie, dupa cum se precizeaza pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Cantitatea de mobilier urban achizitionata va depinde, conform documentelor licitatiei, si de preturile oferite se participanti, in limita sumei pe care Administratia Strazilor este dispusa sa o cheltuiasca.

Printre cosurile de gunoi pe care edilii vor sa le cumpere se numara cosuri cu scrumiera suport din fonta turnata, cosuri ornamentale din rigle din lemn de pin cu cadru metalic si cosuri cu structura ornamentala produsa din tabla, sub forma de cilindru.

Acestea din urma vor avea elemente decorative cu design reprezentativ, cum ar fi Stema Bucurestiului, insemnul Acvilei (in caietul de liciatie se face precizarea ca acest element "face referire la originea latina, dar simbolizeaza si ca municipiul Bucuresti a fost construit in epoca feudala si a dobandit statutul de "cetate de scaun"), Crucea purtata in cioc (care "atesta raspandirea crestinismului"), Coroana murala ("semn al centrului urban si al statutului de municipiu").

Printre lazile de stocare dorite de Adminsitratia Strazilor se numar cele cu fata de lemn exotic, cu capacitatea de 60 de litri.

Bancile ce ar urma sa fie cumparate sunt de diferite tipuri. Se doresc, astfel, banci cu suport din piatra naturala si schelet din otel, banci cu structura metalica din lemn de esenta tare, banci din lemn de pin cu structura metalica si spatar, precum si banci din lemn de brad tratat.

Tot la capitolul achizitii sunt trecute elemente decorative cu functia de scrumiera cu capac din otel tubular si elemente decorative cu functia de banca stradala, confectionate din lemn exotic.

In privinta jardinierilor, o parte dintre acestea vor fi din beton mozaic, iar ghivecile pentru flori, din lemn exotic lacuit.

#primarie, #primaria bucuresti, #sector, #buget primarie , #Primaria