Statul plateste zeci de milioane de lei pentru promovarea destinatiilor din Romania

Vineri, 23 Martie 2012, ora 17:42
2103 citiri
Statul plateste zeci de milioane de lei pentru promovarea destinatiilor din Romania

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) plateste companiei Publi Media Business SRL 17,2 milioane lei, fara TVA,pentru servicii privind organizarea evenimentelor de promovare si dezvoltare a destinatiilor si produselor turistice, derulate de minister in tara, potrivit e-licitatie.ro.

Promovarea se va face pe o perioada de trei ani de la semnarea acordului cadru.

Contractul a fost atribuit in 23 noiembrie 2011, in urma unei licitatii la care au participat opt ofertanti. Proiectul va fi finantat din fonduri externe nerambursabile.

"Serviciul obiect al prezentei proceduri se va tine in Romania, in aer liber sau in incinte/spatii inchise si special amenajate, in localitati precum: Piatra-Neamt, Alba-Iulia, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Brasov, Iasi, Constanta, Tulcea/Sulina, Sinaia, Sibiu, Targu-Mures, Oradea, Sovata, Suceava, Baia-Mare", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Ministerul Turismului se ocupa de promovarea in tara si in strainatate a imaginii Romaniei ca destinatie turistica si de diferitele tipologii ale ofertei turistice nationale si realizeaza actiuni de sprijinire a produselor turistice romanesti.

In desfasurarea activitatilor promotionale destinate cresterii fluxurilor turistice din strainatate catre Romania, MDRT organizeaza si coordoneaza evenimente prin care va prezenta oferta turistica nationala, in Romania si strainatate cu scopul de a promova brandul turistic.

#destinatii turistice romania, #promovare statiuni Romania , #Investitii publice