Primaria Vatra Dornei construieste un complex de 25 milioane de lei

Luni, 20 Februarie 2012, ora 15:08
2922 citiri
Primaria Vatra Dornei construieste un complex de 25 milioane de lei

Primaria Vatra Dornei vrea sa contracteze lucrari de amenajare a unui complex de agrement, proiectul fiind estimat la 25,5 milioane lei, fara TVA.

Proiectul prevede construirea cladirii, a unor terenuri de sport si vestiare, inclusiv spatii tehnice si administrative, amenajari exterioare, precum si parcari pentru autoturisme si autocare, potrivit unui anunt de intentie publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

"Suprafata totala a spatiului cu aqua-park este de 1.514 metri patrati, dintre care 580,70 metri patrati este suprafata piscinei. Restul incaperii este amenajat cu alei interioare, zone cu sezlonguri, zone pentru distractie, zona de hidromasaj cu vedere panoramica, alte spatii de relaxare", se mentioneaza in anunt.

Proiectul va fi cofinantat cu fonduri europene, iar termenul pentru finalizarea acestuia va fi de 23 luni incepand de la data adjudecarii contractului. Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 1 martie 2012.

Lucrarile vor fi finantate prin Programul Operational Regional, gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

#investitii publice Vatra Dornei, #complex agrement Vatra Dornei, #investitii Vatra Dornei , #Investitii publice