In ce mai investeste MDRT: 30 mil. lei pentru crese si gradinite

Joi, 08 Martie 2012, ora 10:35
1557 citiri
In ce mai investeste MDRT: 30 mil. lei pentru crese si gradinite

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) aloca de la bugetul de stat 30,7 milioane lei, fara TVA, pentru contruirea a 27 de crese si gradinite in judetele Timis si Hunedoara, contractul avand o durata de 108 luni de la data atribuirii, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

In judetul Timis vor fi construite 15 gradinite si crese, in timp ce in judetul Hunedoara se vor ridica 12 gradinite si crese. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 mai 2012, ora 15:00.

"Construirea de crese si gradinite va ajuta la dezvoltarea sub aspect social a zonei, va crea locuri de munca si va avea un impact pozitiv asupra vietii cetateanului. Realizarea acestor obiective duce la sporirea stabilitatii locuitorilor in zona rurala, cu consecinte directe asupra dezvoltarii economice a zonei si mentinerea unui numar cat mai mare din populatia tanara in zona", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Potrivit anuntului, "beneficiarul (primaria n.r.) are obligativitatea de a asigura, in conditiile legii racordurile pentru utilitati aferente constructiei, indepartarea pamantului vegetal si nivelarea platformei necesara constructiei obiectivului".

Cresele si gradinitele se vor amplasa in intravilanul localitatii avand legaturi usoare cu suprastructura si infrastructura edilitara existenta.

Ofertantii trebuie sa faca dovada ca au inregistrat o cifra de afaceri medie globala pe ultimii trei ani trebuie de cel putin 30 milioane lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#investitii publice, #investitii Ministerul Turismului, #contructii gradinite Ministerul Turismului , #Investitii publice