Cat plateste APIA pentru servicii IT?

Sambata, 18 August 2012, ora 15:33
1839 citiri
Cat plateste APIA pentru servicii IT?

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) aloca 5,33 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de dezvoltare, modificare, extindere si adaptare a sistemului informatic al agentiei, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

"Serviciile constau in dezvoltarea de noi functionalitati specifice in cadrul sistemului informatic detinut de catre institutie. Prin implementarea acestui proiect se doreste extinderea serviciilor de dezvoltare a sistemului informatic specific activitatilor pe care le desfasoara autoritatea contractanta, in vederea gestionarii fondurilor europene si nationale destinate sprijinirii agriculturii", se mentioneaza in anunt.

Finantarea se va face de la bugetul de stat. Contractul va avea o durata de 50 de zile de la data atribuirii. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 septembrie 2012, ora 16:00.

Ofertantii trebuie sa faca dovada, printre altele, ca cifra medie de afaceri globala realizata in ultimii trei ani este egala sau mai mare decat valoarea de 10 milioane lei.

Incepand cu 1 ianuarie 2007, APIA deruleaza fondurile europene pentru implementarea masurilor de sprijin finantate din Fondul European pentru Garantare in Agricultura (FEGA).

#APIA investitii, #bani publici APIA, #APIA finantare , #Investitii publice