Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

80% dintre firmele din municipiul Vaslui au datorii la gaze

80% dintre firmele din municipiul Vaslui au datorii la gaze

Aproape 80% dintre agentii economici din municipiul Vaslui au restante la achitarea facturilor la gaze pe ultimele luni si, totodata, consumul de gaze in municipiu a scazut cu 30 de procente fata de perioada similara a anului trecut, transmite NewsIn.

Potrivit directorului SC Gaz Est SA Vaslui, Adrian Tighici, datoriile agentilor economici se ridica la peste 6 milioane de lei. "Este o situatie fara precedent. Avem de recuperat de la agentii economici care sunt bransati la reteaua de gaze naturale peste 6 milioane de lei.

Am demarat deja procedura de executare silita pentru o parte din agentii economici care au refuzat sa plateasca esalonat datoriile. Trebuie sa spunem, insa, ca sunt si debitori care au venit si ne-au rugat sa le intocmim grafice de plata esalonata", a declarat directorul SC Gaz Est SA Vaslui, Adrian Tighici.


Totodata, SC Gaz Est SA Vaslui nu poate derula programul de investitii propus pentru anul 2010 din cauza lipsei de fonduri. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1064 ori
Citeste mai multe desprefirme datorii gaze vaslui