TVR nu are bani pentru a difuza CM de fotbal din 2018 si 2022

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 20:29
1731 citiri
TVR nu are bani pentru a difuza CM de fotbal din 2018 si 2022

Televiunea publica Romana nu va participa la licitatiile pentru Campionatele Mondiale de Fotbal din 2018 si 2022, dupa ce Consiliul de Administratie al TVR a respins bugetul de participare la aceste competitii.

"Noi nu am vrut sa ne aruncam cu capul inainte si sa angajam sume deloc neglijabile. Trebuie sa tinem seama de criza financiara prin care trece TVR. Presedintele si cei de la Departamentul Sport sunt mandatati sa negocieze sumele pentru licitatiile pentru Campionatele Mondiale de Fotbal din 2018 si 2022 din Rusia si Quatar", a spus Anne Juganaru, membru CNA.

La randul sau, Cristian Nitulescu, care s-a abtinut la votul de miercuri, a declarat ca nu respinge ideea participarii TVR la licitatia pentru Campionatele Mondiale de Fotbal.

"Eu, personal, imi doresc sa fie fotbal la TVR pentru competitiile importante. Dar, in momentul de fata, avem un deficit de 100 de milioane de euro. Anul acesta avem de platit 18 milioane de euro pentru o singura competitie de fotbal", a spus Nitulescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#TVR campionate fotbal, #difuzare competitii footbal TVR, #finantare difuzare competitii sportive TVR , #Fonduri administratie