Electrica va cheltui 1 mld lei pentru servicii de mentenanta

Miercuri, 03 Martie 2010, ora 11:48
1148 citiri
Electrica va cheltui 1 mld lei pentru servicii de mentenanta

Electrica vrea sa contracteze servicii de mentenanta, interventii, auto, proiectare, sanatate si medicina muncii pentru filialele sale de distributie, pentru care va oferi din surse proprii 994.900.571 lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Anuntul implica incheierea unui acord-cadru, pe o durata de doi ani, cu un singur agent economic. Se vor incheia cel putin trei contracte pentru fiecare filiala pe durata acordului cadru, iar valorile vor fi corelate cu Bugetul de Venituri si Cheltuieli, respectiv Programele de Asigurare a Mentenantei. Ofertele vor trebuie depuse pentru 51 de loturi.

Se solicita o garantie de participare in cuantum de 1.000.000 lei, precum si o garantie de buna executie aferenta contractelor subsecvente in cuantum de 0,5% din valoarea acestora.

De asemenea, operatorii economici trebuie sa prezinte o declaratie privind eligibilitatea, un certificat constatator emis cu cel mult 30 de zile inainte de data solicitata de prezentare a acestuia de Oficiul Registrului Comertului.

Candidatul trebuie sa faca dovada, prin prezentarea de documente edificatoare, ca este atestat de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (A.N.R.E.) pentru executarea intretinerii si reparatiei Retelei Electrice de Distributie (RED).

De asemenea, candidatul va prezenta copii ale licentelor de transport marfuri si persoane pentru intregul parc auto pus la dispozitie conform Ordinului Ministrului Transporturilor nr. 1892/2006, Legea 102/2006, OUG 109/2005.

In ceea ce priveste capacitatea tehnica, se solicita prezentarea unei liste a principalelor servicii similare prestate in ultimii trei ani, continand perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati.

Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, tipul procedurii este negocierea.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 11 martie, ora 11:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 martie, ora 11:00.

Ofertele vor fi deschise in 15 martie, ora 12.00, la sediul Electrica. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

#electrica, #servicii, #mentenanta , #Electricitate