Alege si tu cea mai dorita gama de pompe submersibile marca Jar!

Vineri, 20 Martie 2015, ora 12:46
2419 citiri
Alege si tu cea mai dorita gama de pompe submersibile marca Jar!

Pomparea apei curate din puturi si din fantani constituie o prioritate atunci cand vine vorba de a ne bucura de apa si de efectele sale. Pentru ca apa este foarte importanta pentru fiecare dintre noi, inclusiv pentru vegetatia din jurul nostru, producatorii au lansat pe piata nenumarate game de pompe submersibile, iar una dintre aceste game este cea numita Jar, disponibila acum in magazinul online Shop Einstal.

Jar este numele categoriei de pompe submersibile pe care firma Tricomserv o produce in Romania. Deja cunoscute de catre multe persoane, in speta de catre multi utilizatori, aceste produse par a nu mai avea nevoie de nicio prezentare.

Totusi, dincolo de aparente am putea spune ca acum mai mult decat oricand aceasta gama de pompe poate fi cu adevarat une dintre cele mai vanate, mai ales datorita faptului ca din ce in ce mai mult, o data cu incalzirea temperaturii in termomentre, utilizatorii incep demararea lucrarilor de pompare a apei.

Cu ce ies in fata pompele submersibile marca Jar?

Aceste pompe submersibile marca Jar, disponibile la Shop Eistal se remarca datorita fiabilitatii crescute si datorita nenumaratelor optiuni pe care le lasa la indemana utilizatorului. Vorbim aici despre posibilitatea de pompare a apei din puturi si fantani, fiecare avand un anumit diametru, care va conta foarte mult atunci cand aceste pompe submersibile vor fi alese. Daca am mentionat despre faptul ca pomparea apei se face din unitati de extractie cu caracter potabil, atunci in mod clar facem referire la pompe submersibile pentru ape curate.

Ce inseamna pompe submersibile pentru ape curate? In mod cert, fiecare dintre noi a asistat macar o data la o refulare a apei de la un sistem de canalizare. La fel, extrapoland, oricine stie cum arata un subsol care este inundat de ape pluviale infiltrate in structura. Cu totii cunoastem aspectul apei pe care masinile de spalat nu mai reusesc sa o evacueze in tevile colectoare. Toate aceste tipuri de ape au un numitor comun si anume murdaria sau acumularea de particule care pot influenta tipul apei din punct de vedere fizic sau chimic.

Gama de pompe submersibile Jar de la Shop Einstal face parte din categoria pompelor multietajate, cele care practic ne pot asigura accesul intr-un put sau intr-o fantana chiar si in ipoteza unei adancimi mai mari. Aceste pompe submersibile sunt unitati etanse de pompare a apei, realizate majoritar din otel, astfel incat apa din mediul exterior sa nu poata avea nici o influenta asupra apei din interiorul incintei de pompare.

Ce este cel mai interesant in cazul acestor pompe submersibile marca Jar este ca ele pot functiona foarte bine chiar si in ipoteza in care este necesar instalarea in sistem hidrofor.

Ce este un hidrofor? Aceasta este o unitate de pompare a apei care are la baza o electropompa, cum ar fi in cazul nostru pompa submersibila din gama jar distribuita de Shop Einstal, un vas de expansiune, un presostat, un manometru si o supapa de sens. Fiecare dintre aceste componente isi are rolul sau foarte bine definit, ajutand sistemul ca ansamblu sa poata functiona in mod corect si eficient, astfel incat obiectivele noastre sa poata fi atinse.

In mod clar obiectivul atunci cand folosim pompe submersibile de la Shop Einstal este acela de a reusi sa pompam apa de la o anumita adancime pana la suprafata, pentru a o folosi in anumite scopuri si pentru anumite necesitati. Apa pompata an acest caz este destinata uzului domestic, fiind folosita in cele mai multe dintre cazuri in situatia instalarii unor sisteme de irigatii, sau in cazul alimentarii facilitatilor de mici dimensiuni, microintreprinderilor, in domeniul agricol sau horticol.

Aceste pompe submersibile ne pot asigura necesarul de apa, insa pentru aceasta este necesar un calcul corect prealabi si o dimensionare corecta a dispozitivelor folosite, precum si un studiu geotehnic care sa ne poata asigura de cele mai bune caracteristici ale panzei de apa freatica asupra careia ne dorim sa intervenim.

Asadar, gama de pompe submersibile marca Jar, pe care o putem gasi in magazinul online www.shop-einstal.ro pare a fi una cu adevarat de incredere mai ales atunci cand vine vorba despre necesitati majore precum pompare apei. Fii si tu la curent cu cele mai noi produse din acest domeniu si apeleaza la specialisti atunci cand crezi ca ai nevoie de ajutor. In acest sens, specialistii Shop Einstal iti stau la dispozitie oricand atat cu cele mai bune produse, cat si cu cele mai bune oferte in domeniile de care ai nevoie.

#hidrofor evacuare apa, #hidrofor apa potabila, #histrofor Einstal Shop, #Einstal Shop , #Apa potabila