Infotrafic: Vezi care sunt dumurile blocate din cauza zapezii

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 12:20
1774 citiri
Infotrafic: Vezi care sunt dumurile blocate din cauza zapezii

Circulatia este intrerupta din cauza zapezii viscolite pe DN22 Ramnicu Sarat - Baile, judetul Buzau, si pe DN23B Stupina - Ciorasti, judetul Vrancea, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Circulatia ar putea fi sa fie redeschisa pe DN22 pe parcursul zilei de sambata. In localitatea vranceana Ciorasti se poate ajunge, deocamdata, pe DN23A Milcovul - Ciorasti.

Tot din cauza zapezii viscolite sunt impuse restrictii de tonaj pe urmatoarele drumuri nationale DN2C Costesti (BZ) - Slobozia; DN1H Alesd (BH)- Nusfalau (SJ), unde nu au voie sa circule vehiculele cu masa mai grea de 3,5 tone.

Restrictie pentru traficul greu, peste 7,5 tone, pe DN24C Manoleasa - Radauti-Prut (BT).

Pe DN10 Buzau - Brasov se mentine restrictia impusa autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, insa nu din cauza zapezii, ci a infrastructurii degradate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de vreme severa iminenta referitoare la ceata, valabila pana la ora 11.00, pentru judetele Teleorman, Ilfov (inclusiv municipiul Bucuresti), Giurgiu, Ialomita, Calarasi, precum si pentru sudul judetelor Buzau, Prahova, Dambovita si sectoarele de drum aferente acestor judete. Fenomenul va determina reducerea vizibilitatii sub 200 m si izolat sub 50 de metri.

#strazi blocate conditii iarna, #drumuri restrictionate, #drumuri blocate, #sosele blocate , #Administratia strazilor