Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul concesioneaza autostrada Comarnic-Brasov

Guvernul concesioneaza autostrada Comarnic-Brasov


Guvernul concesioneaza, din nou, autostrada Comarnic-Brasov. Contractul de concesiune pentru executia, exploatarea si intretinerea autostrazii Comarnic-Brasov se ridica la 982,85 milioane de euro, pentru autostrada de 58 de kilometri.

Autostrada va fi impartita in doua tronsoane, Comarnic-Predeal si Predeal-Brasov. De-a lungul celor 58 de kilometri vor fi amplasate 57 de poduri si 5 pasaje, potrivit anuntului de licitatie.

Termenul-limita pentru depunerea ofertelor este 21 ianuarie 2013, iar pretul ofertei va cantari in proportie de 75% in decizia de atribuire a contractului.

Companiile care isi depun oferta trebuie sa fi avut, in ultimii trei ani, o cifra de afaceri anuala medie de cel putin 1,3 miliarde de lei, din activitatea de constructii de infrastructura rutiera.

Romania concesioneaza, in total, 370 de km de autostrada. Este vorba despre patru tronsoane pe care statul vrea sa le construiasca in concesiune: Comarnic-Brasov, Craiova-Pitesti, Ploiesti-Buzau-Focsani si centura de sud a Bucurestiului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3210 ori