Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Compania de Drumuri reia licitatia pentru primul tronson al centurii Brasov

Compania de Drumuri reia licitatia pentru primul tronson al centurii Brasov


CNADNR reia licitatia pentru primul tronson al centurii Brasov, cu o lungime de 7,29 kilometri, lucrarile de constructie avand o valoare estimata cuprinsa intre 109,5 milioane lei (24,4 milioane euro) si 117,4 milioane lei (26,1 milioane euro), inclusiv TVA.

In martie 2012, CNADNR a semnat cu Alpine Bau un contract pentru constructia lotului I al centurii, acordul fiind reziliat in iulie 2013, din cauza intrarii in insolventa a constructorului austriac. Stadiul fizic al lucrarilor la momentul rezilierii contractului era de 56%.

Contractul pentru finalizarea tronsonului I, DN1-DN11, are o valoare estimata de 88,35 milioane lei fara TVA, care se vor raporta ofertantii pentru elaborarea propunerii financiare. Pentru achizitia ulterioara de lucrari similare este prevazuta suma de 6,3 milioane lei, fara TVA.

Termenul pentru finalizarea contractului va fi de trei ani de la data atribuirii, potrivit anuntului de participare al CNADNR.

Lucrarile, finantate cu fonduri europene si bani de la buget, vor fi atribuite prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 februarie.

Tronsonul III al soselei de centura Brasov a fost deschis circulatiei la inceputul lunii decembrie. In cazul tronsonului II, lucrarile sunt estimate la 146,5 milioane lei, inclusiv TVA, iar termenul pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 februarie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1915 ori