Solutia QCT Tax.connect a ajuns la 30 de implementari.

Joi, 13 Aprilie 2006, ora 17:12
1296 citiri

Noua versiune a sistemului QCT Tax.connect de managementul taxelor si impozitelor isi dovedeste viabilitatea prin cele 30 de implementari curente.Sistemul este compatibil cu platforme IBM WebSphere 5.x si DB2 8.x, SAP NetWeaver WebAS 6.40 si alte medii midlleware certificate J2EE.

QCT Tax.connect este un sistem complet si integrat de aplicatii si baze de date specifice administratiei publice, cu functionalitati de managementul datelor de patrimoniu, de calcul si de procesare, conform legislatiei in vigoare.

Solutia este dezvoltata in standarde deschise Java, Web si SQL, avand o arhitectura n-tier si ruland in medii Windows si Linux.

Acest lucru face ca sistemul este fie complet adaptatabili pentru implementari in primarii mari (cu sute de mii de locuitori), dar si in primarii mici-medii (cu mii si zeci de mii de locuitori), cu instalari 'on-site', dar si de tip 'host' (la nivel judetean si extindere regionala).

Tax.connect face parte din suita 'QCT@pplications pentru Sectorul Public', alaturi de:

-Public.connect - sistem complet pentru gestiune operationala, managementul documentelor si fluxurilor de lucru / workflow;

-Portal.connect - mediu portal web pentru institutiile publice locale / judetene si centrale;

-Kiosk.connect - solutie pentru centre de informare info-chioscsi call-center.

Aplicatiile din cadrul suitei QCT@pplications pot fi integrate cu solutii ERP/CRM, GIS, etc. si sisteme de baze de date relationale (IBM DB2, MS SQL Server, MySQL, Oracle).

QCT Connect actioneaza pe piete specifice precum administratia publica si serviciile utilitare, mediul academic, utilitati, telecomunicatii si industrie.

Pentru sectoarele guvernamentale se ofera un portofoliu solid de solutii complexe, proprii si/sau de la partenei, precum: managementul documentelor si fluxurilor de lucru, aplicatii financiare si bugetare, taxe si plata lor prin mijloace electronice, instruire asistata, info-kiosk si portal.

Bloombiz

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.