RATB plateste peste 1,93 milioane lei pentru asigurarea parcului auto

Sambata, 18 August 2012, ora 15:26
2121 citiri
RATB plateste peste 1,93 milioane lei pentru asigurarea parcului auto

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) plateste asiguratorilor City Insurance si EuroIns suma de 1,93 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de asigurare a raspunderii civile auto obligatorii (RCA) a parcului propriu si a vehiculelor de transport public, pe o perioada de 12 luni.

Astfel, RATB a incheiat asigurare RCA pentru parcul propriu, tramvaie, troleibuze, autobuze, dar si pentru calatorii transportati si bagajele acestora.

Contractul a fost atribuit prin negociere in 29 iunie 2012, dupa ce s-au inscris patru ofertanti. Asiguratorul City Insurance va incasa suma de 1,48 milioane lei, fara TVA, pentru asigurarea parcului propriu RATB, iar EuroIns va primi 443.555 lei, fara TVA.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti se afla sub controlul comunitatii locale exercitat prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti si desfasoara activitate de transport public de persoane, avand ca obiect stabilirea cadrului juridic privind exploatarea, gestionarea, finantarea si controlul functionarii acestei prestatii.

#RATB asigurare vehicule, #RATB asigurare parc auto, #RATB bani asigurare , #Administratia Publica