Ministerul Economiei: 12,6 milioane lei pentru achizitia unui sistem informatic

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 15:10
1507 citiri
Ministerul Economiei: 12,6 milioane lei pentru achizitia unui sistem informatic

Ministerul Economiei aloca 12,69 milioane lei, fara TVA, pentru achizitia unui sistem informatic, contractul urmand sa fie incheiat pe o perioada de 14 luni, potrivit unui anunt de participare publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Astfel, Ministerul Economiei va achizitiona servere, computere de birou, pachete software si sisteme informatice, precum si diverse servicii de dezvoltare de software si sisteme informatice.

Potrivit informatiilor publicate in caietul de sarcini, problema semnificativa cu care se confrunta Ministerul Economiei este cea a colectarii si transmiterii datelor intr-un timp foarte scurt intre diferitele departamente ale institutiei, respectiv procesarea si agregarea acestora si a celor primite de la entitatile din portofoliul ministerului, de la operatorii economici si cetateni.

"Prin urmare tehnologiile noi, emergente, sunt absolut necesare pentru generarea unui mediu mai flexibil, care sa mareasca capacitatile IT din sectorul public, facilitand totodata raportarea si transferul de date", se mentioneaza in document.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este15 februarie 2012, ora 11:00. Proiectul este cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.

Ofertantii trebuie sa faca dovada ca au inregistrat o cifra de afaceri medie anuala de cel putin 19,5 milioane lei pe ultimii trei ani financiari, respectiv 2008, 2009 si 2010.

#computere Ministerul Economiei, #achizitii publice , #Administratia Publica