Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Intrarom a fost premiata pentru implementarea primului sau Proiect Pilot Smart City

Intrarom a fost premiata pentru implementarea primului sau Proiect Pilot Smart City


Intrarom, subsidiara romaneasca a Intracom Telecom, a primit pe 30 octombrie Premiul de Excelenta la categoria "Tehnologii Avansate pentru Orase si Cladiri Inteligente" pentru proiectul pilot implementat in municipiul Alba Iulia in cadrul Galei Smart Cities of Romania Champions 2018.

Editia din acest an s-a incheiat cu Gala de Premiere a celor mai inteligente proiecte la nivel local. Evenimentul a reunit 300 de participanti reprezentand administratii publice, organizatii guvernamentale, parteneri tehnologici precum si asociatii profesionale de profil importante si institutii educationale active in dezvoltarea oraselor inteligente in Romania.

Juriul a fost format din personalitati academice de la organizatii si asociatii energetice, reprezentanti ai Universitatii Politehnice Bucuresti, ITS Management, Asociatia Nationala pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Organizatia Romana pentru Implementarea Sistemelor Inteligente de Transport (ITS SA) si Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).

Dl. George Roussos, Directorul Executiv al Intrarom a declarat: "Suntem foarte mandri de aceasta recunoastere. Vreau sa imi exprim recunostinta juriului si sa multumesc municipalitatii Alba Iulia pentru aceasta ocazie. Multumiri speciale echipei noastre smart city care, cu pasiune, a depus toate eforturile pentru ca aceasta implementare sa fie un exemplu al abordarii globale a orasului inteligent pe care il ofera Grupul nostru".

Despre Intrarom

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, si-a consolidat in mod constant pozitia de vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania.

Sustinuta de o infrastructura solida care are la baza o investitie de 24 milioane de euro, experienta companiei acopera urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipemante de telecomunicatii.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.intrarom.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1667 ori
Citeste mai multe despreIntrarom Smart City