Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Garda Financiara si ANV au confiscat alimente de 600 de mii lei

Garda Financiara si ANV au confiscat alimente de 600 de mii lei


Garda Financiara Bucuresti si ANV au indisponibilizat 236 tone de produse alimentare pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 600.000 lei in urma unor verificari privind achizitiile efectuate la o societate comerciala, potrivit ANAF.

"Comisarii Garzii Financiare, sectia Bucuresti si inspectorii vamali ai Autoritatii Nationale a Vamilor au verificat achizitiile efectuate de o societate comerciala ce desfasoara activitate de comert angro cu produse alimentare, fiind depistata o diminuare a obligatiilor fiscale in suma totala de 663.533 lei".

"Societatea comerciala verificata a achizitionat 616 tone de produse alimentare de la un contribuabil inactiv cu scopul de a se sustrage de la indeplinirea obligatiilor fiscale", potrivit Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Astfel, pentru recuperarea creantei fiscale reprezentand TVA de circa 400.000 lei si impozit pe profit de peste 265.000 lei, au fost indisponibilizate 236 tone de zahar, orez si fasole boabe, precum si mijloacele fixe detinute de contribuabilul verificat, urmand sa fie instituite masuri asiguratorii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1366 ori