Blanculescu, "tatonat" sa accepte o functie executiva

Duminica, 05 Februarie 2012, ora 10:35
1666 citiri
Blanculescu, "tatonat" sa accepte o functie executiva

Consultantul financiar Ionel Blanculescu a declarat sambata ca persoane din zona PDL l-au abordat pentru a se interesa asupra disponbilitatii sale de a prelua o functie executiva, el precizand ca este dispus sa o faca si sa se concentreze pe stoparea evaziunii si fraudei fiscale.

"Au fost anumite tatonari daca doresc sa ma mai implic intrebandu-ma daca mai doresc sa ma implic in zona executiva si am spus ca da, sigur, in problemele care ma privesc pe mine, economice, financiare, cu cea mai mare placere", a spus Blanculescu, la Realitatea Tv.

El a precizat si ca este interesat de actiuni care "sa vizeze marea evaziune fiscala, drenarea banului public de la bugetul de stat prin frauda fiscala, licitatiile trucate ale statului, drenarea banului din companiile de stat, drenarea si deturnarea banului din zona sanatatii". "As muta centrul de greutate de pe austeritate asupra cetatenilor pe austeritate asupra celor care fraudeaza de ani de zile aceste fonduri", a mai afirmat Blanculescu.

Emil Boc a declarat sambata, la MAI, ca el stie ce are de facut si nu doreste sa comenteze speculatiile aparute in ultimele zile, cu privire la demisia sa din functia de premier.

"Nu comentez asemenea decizii, sau asemenea speculatii. Eu stiu ce am de facut", a raspuns Boc, intrebat cum comenteaza zvonurile cu privire la faptul ca saptamana viitoare ar urma sa renunte la mandatul de premier.

La insistentele jurnalistilor, care au dorit sa stie ce anume are de facut premierul, vizibil enervat, Emil Boc a raspuns: "Fiti sigur ca voi spune in primul rand in fata colegilor si dupa aceea in fata presei ce are de facut Guvernul si partidul, in perioada urmatoare".

#Blanculescu functie publica, #Blanculescu functie excutiva, #Ionel Blanculescu consultant financiar , #Administratia Publica