Antonescu, de acord cu desfiintarea CNA, in schimbul adoptarii unei legi a presei

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 12:45
1730 citiri
Antonescu, de acord cu desfiintarea CNA, in schimbul adoptarii unei legi a presei

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca ar fi de acord cu desfiintarea CNA, insa considera necesara adoptarea in schimb a unei legi a presei, care sa reglementeze inclusiv activitatea presei audio-vizuale.

Antonescu a sustinut, intr-o emisiune la OTV, ca ar putea fi de acord cu desfiintarea CNA propusa de Dan Diaconescu.

"Eu sunt de acord cu urmatoarea formula: desfiintarea CNA - hai sa-mi gasesc o noua belea, ca si asa s-a spus in mod absurd ca Dan Grigore s-a retras de acolo din cauza mea - dar, atunci, o lege a presei, mai clara, cu anumite raspunderi", a afirmat presedintele interimar.

El a precizat ca o lege a presei va trebui sa reglementeze activitatea jurnalistilor astfel incat sa nu se mai negocieze decizii in ceea ce priveste activitatea televiziunilor.

"Presa poate sa faca foarte mult rau, si nu e vorba aici de faptul ca poate calomnia pe cineva, dar e vorba de educatia copiilor (...) nu v-ar conveni nici dumneavoastra sa existe riscul la orice ora, la orice post, copilul sa vada orice. Deci, daca avem o lege foarte clara, atunci (...) nu mai avem nevoie de sapte oameni numiti de partide, dusi acolo si care negociaza decizii", a mai explicat Antonescu.

#Antonescu desfiintare CNA, #Antonescu lege presa, #Antonescu presedinte CNA , #Administratia Publica