Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANAF achizitioneaza servicii de telefonie mobila si transmisie de date

ANAF achizitioneaza servicii de telefonie mobila si transmisie de date


Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) intentioneaza sa achizitioneze prin negociere accelerata servicii de telefonie mobila si transmisie de date pentru care aloca suma de 4,57 milioane lei, fara TVA, contractul urmand sa fie incheiat pe o perioada de 24 de luni.

Serviciile de telefonie mobila si transmisie de date vor fi achizitionate pentru ANAF, Ministerul Finantelor Publice (MFP), Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) si Garda Financiara (GF).

"Cele cinci autoritati contractante, membre ale asocierii contractante, preconizeaza ca vor incheia, in functie de necesitatile si fondurile bugetare ce pot fi disponibilizate cu acest scop, trei contracte subsecvente", se mentioneaza in anunt.

ANAF va aloca fonduri in acest sens din venituri salariale, MFP de la bugetul de stat si din venituri salariale, ANV de la bugetul de stat si venituri salariale, ANRP de la bugetul de stat, iar GF de la Comisariatul General si de la bugetul de stat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 2102 ori