Presedintele angajeaza: Sunt libere trei posturi de consilier de stat!

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 19:55
3045 citiri
Presedintele angajeaza: Sunt libere trei posturi de consilier de stat!

Principala problema pentru care tinerii romani plecati in strainatate nu se intorc in tara este legata de nivelul salarizarii, a declarat presedintele Traian Basescu in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, desfasurata la Palatul Parlamentului.

Seful statului este convins de faptul ca tinerii plecati la studii in afara tarii se vor intoarce singuri in momentul in care vor fi platiti corespunzator.

"La Presedintie sunt libere trei posturi de consilier de stat. Sunt dispus sa angajez trei absolventi fara concurs, doar pe baza diplomei de absolvent din strainatate.

Puteti incerca, daca sunteti dispusi sa primiti un salariu de secretar de stat, telefon, masina de serviciu si secretara", a declarat presedintele Traian Basescu.

Potrivit presedintelui, programul unui consilier de stat este de la ora 9 dimineata, insa niciodata nu se stie cand termina.

"In orice moment presedintele te poate chema sa-ti dai cu parerea despre orice lucru din tara sau din strainatate. De multe ori consilierii isi regasesc parerile in ceea ce eu spun public", a mai adaugat acesta.

#posturi libere presedintie, #posturi consilier stat traian basescu, #traian basescu angajari, #traian basescu gala studentilor romani strainatate , #Administratia Prezidentiala