Basescu, delegatiei FMI, BM, CE: Semnalele de la Bruxelles sunt pozitive

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 12:08
1497 citiri
Basescu, delegatiei FMI, BM, CE: Semnalele de la Bruxelles sunt pozitive

Presedintele Traian Basescu le-a spus, marti, reprezentantilor delegatiei FMI, BM si CE, pe care i-a primit la Palatul Cotroceni, ca semnalele de la Consiliul European informal de la Bruxelles sunt pozitive si ca, probabil, imaginea UE si a zonei Euro va fi upgradata de catre investitori.

"Tocmai m-am intors de la Bruxelles (de la lucrarile Consiliului European informal - n.r.) unde semnalele sunt pozitive. Am ajuns la o intelegere in cele din urma si cel mai probabil imaginea UE si a zonei Euro va fi upgradata de catre investitori. Am introdus cateva reguli in interiorul UE care sunt foarte apropiate de regulile FMI", a spus presedintele Basescu la inceputul intrevederii.

Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, i-a transmis, la randul sau, sefului statutului ca tine de evidenta faptul ca angajamentul Romaniei de a-si asuma regulile stricte ale UE privind managementul economic este in masura sa trimita semnale pozitive din partea Romaniei in toata lumea.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, la ora transmiterii acestei stiri, cu delegatia FMI, BM si CE, la intrevedere participand si reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#basescu intalnire fmi, #delegatie FMI Basescu, #intrevedere Franks Basescu , #Administratia Prezidentiala