Viceprimarul Constantei si vicepresedintele Consiliului Judetean, declarati incompatibili de ANI

Marti, 05 Noiembrie 2013, ora 13:06
1608 citiri
Viceprimarul Constantei si vicepresedintele Consiliului Judetean, declarati incompatibili de ANI
Decebal Făgădău, viceprimarul municipiului Constanta

Viceprimarul municipiului Constanta Decebal Fagadau si vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta Nicolae Cristinel Dragomir au fost declarati incompatibili de Agentia Nationala de Integritate, ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii si calitati, contrar prevederilor legale.

Potrivit unui comunicat al ANI, Decebal Fagadau s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 25 februarie 2009 - 27 iulie 2012, intrucat a detinut simultan functia de viceprimar al municipiului Constanta si calitatea de reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Constanta in Adunarea Generala a Actionarilor in cadrul SC RAJA SA.

Astfel, Decebal Fagadau nu a respectat dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 161/2003, potrivit carora "functia de viceprimar este incompatibila cu functia de reprezentant al unitatii administrativ-teritoriale in adunarile generale ale societatilor comerciale de interes local".

Nicolae Cristinel Dragomir s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 23 iunie 2008 - 15 ianuarie 2010, intrucat a detinut simultan functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta si calitatea de administrator la SC Cazare la Mare SRL.

Si in acest caz, ANI sustine ca Nicolae Dragomir nu a respectat dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, potrivit carora "functia de vicepresedinte de consiliu judetean este incompatibila cu functia de administrator la societatile comerciale".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Decebal Fagadau incompatibil ANI, #viceprimar Constanta incompatibil ANI, #vicepresedinte Consiliul Judetean Constanta ANI, #Nicolae Dragomir incompatibil ANI , #Administratia Locala