Sectoarele Capitalei vor incasa in continuare toate sumele de pe urma contractelor din piete

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 08:35
1468 citiri
Sectoarele Capitalei vor incasa in continuare toate sumele de pe urma contractelor din piete
Sursa Foto: dollo.ro

Sectoarele Capitalei vor incasa in continuare cuantumul integral al sumelor din contractele de inchiriere, concesiune, asociere, precum si din cele privind parteneriatele public-private din piete si complexe agroalimentare, potrivit unui proiect aprobat joi de CGMB.

Proiectul de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) prevedea ca municipalitatea sa primeasca jumatate din aceste sume incasate de consiliile locale ale sectoarelor.

In cele din urma, a fost inclus un amendament potrivit caruia sumele respective sa ramana integral la sectoare, proiectul fiind aprobat de consilierii generali in aceasta forma.

Proiectul initial modifica o hotarare a CGMB din 2003, potrivit careia sumele incasate pentru contractele incheiate in pietele si complexele agroalimentare se vor constitui venituri la bugetele sectoarelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#contracte piete Capitala, #contracte piete Bucuresti, #piete primarii sector Bucuresti, #venituri inchirieri piete Bucuresti , #Administratia Locala