Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primaria Deva a cheltuit 60.000 de lei pe litere ca la Hollywood

Primaria Deva a cheltuit 60.000 de lei pe litere ca la Hollywood


Primaria Deva a cheltuit aproximativ 60.000 de lei pentru a inlocui ansamblul format din patru litere care compun numele orasului, situat pe Dealul Cetatii.

Consilierul PNL Alexandru Borbean a cerut, vineri, ca angajatii Serviciului de Achizitii din cadrul Primariei Deva sa anunte suma cheltuita de conducerea institutiei pentru inlocuirea ansamblului format din patru litere care compun numele orasului, situat pe Dealul Cetatii.

"Nu pot sa spun suma exacta in acest moment. Stiu ca este vorba despre aproximativ 600 de milioane de lei vechi (60.000 de lei - n.r.)", a raspuns unul dintre consilierii de la Serviciul Achizitii al Primariei Deva, Ciprian Rachita, prezent la sedinta CL Deva.

Borbean a spus ca el considera ca pretul este exagerat.

"Consider acest pret exagerat si solicit sa mi se ofere un raspuns in scris pentru a afla si noi suma exacta. Sa nu fie cumva si mai mare de atat", a spus consilierul Alexandru Borbean.

Primarul din Deva, Mircia Muntean, nu a putut fi contactat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 3608 ori