Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Toate declaratiile care trebuie depuse, in septembrie, la Fisc

Toate declaratiile care trebuie depuse, in septembrie, la Fisc


Luna care tocmai a inceput vine cu noi termene pentru depunerea declaratiilor fiscale. Din cele peste 20 de formulare care trebuie transmise catre ANAF, unul are termenul limita chiar astazi. In plus, doua formulare au fost modificate recent de autoritatea fiscala.

Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA, care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, formular 092.

Se depune de catre persoanele juridice si persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere care au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri in luna august 2013 si sunt obligate sa-si modifice perioada fiscala devenind platitori de TVA lunar.

Cititi continuarea articolului pe Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1388 ori