Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Turismului ar vrea 4 miliarde de euro de la Uniunea Europeana

Ministerul Turismului ar vrea 4 miliarde de euro de la Uniunea Europeana


Nivelul de contractare de catre mediul de afaceri pentru Programului Operational Regional a atins 150%, la 9 decembrie, preferandu-se supracontractarea, "astfel incat sa nu ne gaseasca 2013 fara rezerve financiare", a declarat marti Secretarul de stat din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Razvan Murgeanu.

"Daca am mai primi inca patru miliarde am avea ce sa facem cu ei, dar spun asta la nivel teoretic, pentru ca nu am mai avea timp sa implementam", a adaugat Mugeanu.

"Axa 4 a Programului Operational Regional (POR), care se refera la mediul de afaceri, este contractata in proportie de 150%, si aici ne referim doar la contracte. Am incercat sa supracontractam, astfel incat sa nu ne gaseasca 2013 fara rezerve financiare. (...) Noi mai avem potential pentru inca un POR", a precizat secretarul de stat in.

Alocarea totala 2007-2013 pentru mediul de afaceri se ridica 709,8 milioane euro.

Secretarul de stat a adaugat ca o solutie ar fi ca la nivelul fiecarei regiuni sa se realizeze planul operational in functie de nevoile acesteia.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 2587 ori