Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Garda Financiara a instituit masuri asiguratorii pentru 93,7 milioane lei

Garda Financiara a instituit masuri asiguratorii pentru 93,7 milioane lei


Garda Financiara Bucuresti a confiscat in luna noiembrie bunuri in valoare de circa 3,8 milioane lei si a instituit masuri asiguratorii pentru suma de 93,7 milioane lei, a anuntat joi Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Actiunile Garzii Financiare Bucuresti au urmarit monitorizarea activitatilor comerciale in domeniul achizitiilor intracomunitare, controlul activitatilor din domeniul comercializarii si distribuirii produselor farmaceutice, precum si verificari in zone si complexe comerciale aflate pe raza municipiului Bucuresti.

"Urmare acestor actiuni de control, comisarii Garzii Financiare Bucuresti au confiscat bunuri in valoare totala de circa 3,8 milioane lei si au instituit masuri asiguratorii in vederea recuperarii unor debite restante sau obligatii stabilite in cadrul controalelor, ce insumeaza 93,7 milioane lei", potrivit ANAF.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1045 ori