Director general din ANAF, dat pe mana Parchetului pentru spalare de bani

Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 16:59
1464 citiri
Director general din ANAF, dat pe mana Parchetului pentru spalare de bani

Nicusor Dragan, director general adjunct in cadrul ANAF, este acuzat de Agentia Nationala de Integritate de infractiunea de spalare a banilor, fiind sesizat Parchetul in acest caz.

Dragan a fost numit de Guvernul Tariceanu, in 14 mai 2007, in functia de Director General Adjunct in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala - Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, se precizeaza in comunicatul de presa al ANI.

In urma evaluarilor demarate in luna iulie a acestui an, inspectorii de integritate au constatat ca Nicusor Dragan s-ar face acuzat de spalarea banilor, "ca urmare a efectuarii mai multor tranzactii imobiliare cu terenuri, in valoare totala de aproximtiv 542.300 euro (in perioada februarie - iunie 2010) - unul dintre ele instrainat chiar la o valoare de 34 de ori mai mare decat pretul real al pietei -, si, prin aceeasi metoda de supraevaluare a bunurilor, a unor tranzactii suspecte cu autoturisme (in perioada 2006 - 2008, respectiv, 2010 - 2011)".

Citeste mai multe despre Director general din ANAF, dat pe mana Parchetului pentru spalare de bani pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director ANAF Parchet, #Nicusor Dragan Parchet, #director ANAF apalare bani, #Nicusor Dragan ANI , #Administratia Finantelor