Agentia Domeniilor Statului isi schimba conducerea

Miercuri, 18 Aprilie 2012, ora 19:28
2907 citiri
Agentia Domeniilor Statului isi schimba conducerea

Agentia Domeniilor Statului (ADS) va avea o noua conducere in urmatoarele doua saptamani, a declarat miercuri ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Stelian Fuia.

"In urmatoarele doua saptamani va exista la ADS o schimbare de management. Procesul de reorganizare al ADS este mult mai greoi decat pare si nu se poate face batand din palme. Sunt probleme foarte complexe si nu este atat de simplu sa reorganizezi agentia intr-o directie a ministerului", a precizat Stelian Fuia.

1.800 de procese pe rol

Acesta a subliniat ca la ora actuala ADS are 1.800 de procese pe rol, fiind o institutie care pierde foarte multe procese.

Din toamna anului 2011, Agentia Domeniilor Statului este condusa de Bogdan George Ilea in calitate de presedinte si de Adrian Dida - vicepresedinte.

ADS a anuntat la finele anului trecut ca si-a majorat veniturile cu aproape 30% in perioada ianuarie-noiembrie 2011, pana la 99,6 milioane lei, fata de cele 71 milioane lei, inregistrate in aceeasi perioada din 2010.

Pentru inceputul anului 2012, ADS a anuntat organizarea unor licitatii publice cu strigare in vederea concesionarii, pe o perioada de 20 de ani, pentru o suprafata totala de 2.134 hectare (ha) de teren cu destinatie agricola si 608 ha teren neagricol, proprietate publica sau privata a statului.

ADS obtine incasari din activitati precum concesionari si arendari terenuri cu destinatie agricola, vanzari de actiuni la societati din portofoliu si de sedii de circumscriptii sanitar-veterinare dar si din vanzari de caiete de sarcini.

#ADS schimbare conducere, #Stelian Fuia ADS , #Administratia Domeniilor Statului