Se cauta constructor pentru un centru de agrement in Navodari, de 5,7 mil. de euro

Luni, 14 Iulie 2014, ora 09:10
2006 citiri
Se cauta constructor pentru un centru de agrement in Navodari, de 5,7 mil. de euro

Primaria Navodari din judetul Constanta organizeaza o licitatie deschisa pentru construirea unui centru de agrement in orasul Navodari, valoarea totala estimata a contractului fiind de 25,089 milioane de lei (fara TVA), potrivit anuntului postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Proiectul necesita lucrari de constructii de centre de divertisment, constructii de piscine, lucrari de instalatii electrice, de instalare de echipament de ventilatie si lucrari de instalare de echipamente sanitare.

Centrul de agrement va fi situat pe trei nivele si subsol tehnic si va cuprinde bazine acoperite, zone de Wellness si electroterapie, zone de birouri, zona rezervata cursurilor teoretice de scubadiving, sector de fitness si aerobic, dar si utilitatile aferente, etc. In exterior se propune realizarea unui spatiu verde propice relaxarii, dar si zone pentru parcare.

Suprafata totala construita a ansamblului este 3.683 metri patrati (mp), iar desfasurata de 6.480 mp. Investitia presupune si realizarea de terenuri de sport in suprafata totala de 2.461 mp, precum si parcaje in suprafata de 1.955 mp.

Din valoarea totala a contractului, circa 1,65 milioane de lei, fara TVA, reprezinta lucrari 'diverse si neprevazute', respectiv 6,58% din valoarea totala estimata. Fiecare ofertant trebuie sa cuprinda in pretul total si suma alocata pentru 'diverse si neprevazute', rezultata prin aplicarea procentului corespunzator la valoarea ofertei sale.

Potrivit anuntului, pentru atribuirea contractului se va lua in calcul pretul ofertei in proportie de 80% si 20% termenul de executie a lucrarii. Cuantumul garantiei de participare se situeaza la valoarea de 450.000 lei, iar perioada de valabilitate a acesteia este de 120 zile de la termenul-limita de depunere al ofertelor.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 5 - 'Dezvoltarea durabila si promovarea turismului', Domeniul de interventie 5.2. - Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea serviciilor turistice.

Termenul-limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 20 august 2014, ora 8,30, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare - 25 august 2014, ora 8,30. Deschiderea ofertelor este programata pentru 26 august 2013, ora 8,30, la sala de sedinte a Primariei orasului Navodari.

#centru agrement Navodari, #licitatie construire centru agrement, #proiect centru agrement , #Achizitii publice