Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Licitatie CNADNR: Panouri de parazapezi pentru aproape 2,5 milioane lei

Licitatie CNADNR: Panouri de parazapezi pentru aproape 2,5 milioane lei


Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale organizeaza o licitatie pentru achizitionarea cantitatii de 13.100 bucati panouri parazapezi, valoarea estimata a contractului, fara TVA, fiind de aproape 2,424 milioane de lei, potrivit unui anunt de participare postat de CNADNR, pe sistemul electronic de achizitii publice (SEAP).

Procedura va fi licitatie deschisa, iar criteriul pe baza caruia va fi atribuit contractul il reprezinta pretul cel mai scazut.

Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice, iar durata va fi de 45 de zile de la data atribuirii acestuia.

Finantarea contractului o reprezinta veniturile proprii pentru intretinere.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18 octombrie, ora 9.00, iar primirea ofertelor sau a cererilor de participare se va face pana pe 22 octombrie, ora 9.00. Tot pe 22 octombrie, ora 10.00, se vor deschide ofertele.

Beneficiarul contractului va fi Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi, panourile urmand sa ajunga in districtele Bacau, Barlad, Botosani, Focsani, Tecuci, Iasi, Piatra Neamt si Suceava.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2162 ori