Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitie de 450 milioane euro in cel mai mare centru comercial din sud-estul Europei

Investitie de 450 milioane euro in cel mai mare centru comercial din sud-estul Europei

Compania romaneasca Nova Imobiliare va construi cel mai mare centru comercial din sud-estul Europei, Colosseum Shopping Center, in parteneriat cu NAI Property Partners si cu alte doua concerne, iar investitia se va apropia de 450 milioane euro, a spus, marti, consultantul Andrei Botis, de la NAI.

"Colosseum Shopping Center se va intinde pe o suprafata construita de 220.000 mp, iar valoarea investitiei va atinge 450 de milioane de euro, investitorul fiind Compania Nova Imobiliare, care va colabora pe piata interna cu compania NAI Property Partners, dar si cu alte doua concerne specializate in investitii imobiliare", a declarat, pentru NewsIn, consultantul imobiliar Andrei Botis, de la NAI Property Partners.

Colosseum Shopping Center va fi amplasat in nord-vestul Capitalei (sectorul 1), pe Soseaua Chitila, si dupa cum spune CorinaVasilica, consultant al NAI Property Partners, va deveni, in viitorul apropiat, "una din primele destinati de shopping, in stil european". Proiectul de 450 miloane de euro va oferi, totodata, cel mai mare centru comercial din Romania cat si un retail park cu magazine de tipul hipermarket, DIY, mobila, electronice cat si un mare magazin cu articole sportive.

"Colosseum Shopping Center va fi cel mai mare complex din Sud-Estul Europei si se va intinde pe o suprafata de teren peste 600.000 de mp. A fost aprobat deja Planul Urbanistic Zonal (PUZ) si se asteapta autorizatia de constructie pentru a fi demarata lucrarea propriu-zisa. Noi ne vom ocupa de inchirierea spatiilor si suntem in discutii cu cele mai mari firme de profil prezente pe piata", a declarat pentru NewsIn, Andrei Botis, reprezentantul NAI Property Partners.

In cadrul proiectului Colosseum Center, va fi facuta o investitie semnificativa de aproximativ 30 de milioane de euro, si pentru imbunatatirea schemei infrastructurale, incluzand astfel o noua lucrare de pasarele aeriene spre centrul de shopping pentru facilitarea accesului in zona. Proiectul va include, de asemenea, o noua statie de autobuz si una de tramvai si va facilita, astfel, acces la galeria comerciala.

Reprezentantii Property Partners sustin ca proiectul intentioneaza a fi o destinatie de inalta calitate, in conformitatate cu standarde internationale, privind retailul si catering-ul pentru familii. In plus, pe langa retailul orientat spre necesitatile familiei, in mall vor mai fi magazine de moda, dar si restaurante.

Colosseum Shopping Center va avea 6.000 de locuri de parcare din care 1.000 vor fi subterane, cu acces direct in mall-ul de retail.

NAI Propery Partners face parte din corporatia globala imobiliara NAI Global care are peste 300 de birouri in 40 de tari. Cu peste 50 de angajati, NAI Property Partners are birouri in marile orase din Romania: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta,Timisoara si Iasi efectuand evaluari pentru Bancile: HVB-Tiriac, OTP, Volksbank, Unicredit, ABN Amro, Emporiki Bank, City Bank, etc.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 909 ori