Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BDR Associates este finalista la SABRE Awards

BDR Associates este finalista la SABRE Awards

BDR Associates, asociat exclusiv al Grupului Hill&Knowlton in Romania, este din nou finalista la SABRE Awards , premii ce recompenseaza proiecte exceptionale de PR din intreaga lume, in cadrul unei competitii organizata in fiecare an de catre prestigioasa publicatie americana "The Holmes Report", informeaza un comunicat al institutiei.

Nominalizarea din acest an a agentiei din Romania se inscrie la categoria "Cel mai bun program dezvoltat pentru o companie de servicii financiare" pentru proiectul de responsabilitate sociala "Valori Europene", dezvoltat si finantat de catre ABN AMRO Bank Romania in beneficiul studentilor de la ASE, Facultatea de Relatii Economice Internationale. In aceeasi categorie, au mai fost nominalizate patru proiecte provenind din tari precum UK, Germania si Slovenia.

Programul ABN AMRO Valori Europene se adreseaza studentilor din anul IV ai Facultatii de Relatii Economice Internationale, Facultatii de Finante si Banci, precum si studentilor altor facultati din cadrul ASE. Programul include cursuri, seminarii interactive si ateliere de lucru in cadrul carora sunt prezentate experienta si traditia europeana in promovarea valorilor recunoscute in institutiile financiare ale tarilor Uniunii Europene, valori ce reprezinta, in acelasi timp, principiile ABN AMRO: integritate, profesionalism, respect si spirit de echipa.

La editia din anul acesta a competitiei SABRE Awards au participat peste 1400 de proiecte, dintre care doar 250 au fost selectate ca finaliste.

In 2006, BDR Associates s-a calificat pentru marea finala de la Berlin, castigand Marele Premiu SABRE pentru Cel mai bun proiect de responsabilitate sociala din Europa de Est, precum si mentiunea de excelenta la categoria Cel mai bun proiect de PR pentru relatii comunitare.

SABRE Awards, insemnand Superior Achievement in Branding and Reputation, este o competitie internationala cu traditie din industria de comunicare a carei misiune este sa premieze eficienta si abilitatea companiilor de relatii publice de a atinge rezultate reale si masurabile in campaniile pe care le desfasoara.

Ceremonia de decernare a premiilor SABRE Awards 2007 va avea loc la Barcelona, pe 24 mai.


Infiintata in 1995, BDR Associates a asigurat suport profesionist de comunicare strategica si relatii publice unui numar de mai bine de 400 de clienti, dintre care peste 100 reprezinta mari companii nationale si multinationale, institutii ale statului, organisme internationale, asociatii sau agentii neguvernamentale din Romania si Republica Moldova, unde a deschis un birou in 2002.

In 2006, cifra de afaceri a agentiei a atins 1 550 000 milioane de Euro. Sloganul lansat de agentie la sarbatorirea a 10 ani de activitate - "Taking PR to the next level" - reprezinta misiunea asumata pentru viitor.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1091 ori