Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ABN AMRO formeaza specialisti in cultura bancara si conduita in afaceri

ABN AMRO formeaza specialisti in cultura bancara si conduita in afaceri

ABN AMRO Romania a anuntat incheierea celei de-a IV-a editii a Programului ABN AMRO Valori europene, pentru promovarea culturii institutionale bancare. In cadrul acestui eveniment, desfasurat la Academia de Studii Economice din Bucuresti, 48 de studenti ai Facultatii de Relatii Economice Internationale au primit Diploma de absolvire a Cursului de Cultura Bancara si Conduita in Afaceri.

Programul ABN AMRO Valori europene este desfasurat in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti si se adreseaza studentilor anului IV. Pana in prezent peste 200 de studenti au fost inscrisi la cursuri in intervalul 2003-2006. In anul universitar 2006-2007 au participat la cursuri, seminarii, dezbateri aproximativ 60 de studenti din ultimul an ai Facultatii de Relatii Economice Internationale, ai Facultatii de Finante si Banci, precum si ai altor facultati din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Ca o confirmare a utilitatii si anvergurii acestui program, incepand cu editia 2006-2007, acesta a fost inclus in programa scolara a cursurilor universitare din cadrul ASE. De asemenea, o noutate absoluta o reprezinta faptul ca studentii care au absolvit acest curs au primit credite transferabile.

"Prin derularea Programului Valori Europene, initiat acum mai bine de 4 ani, urmarim sa punem accent pe prezentarea experientei castigate de ABN AMRO in Europa. In cadrul Programului, studentii au asistat la cursuri si seminarii despre integritate, profesionalism, respect si spirit de echipa. Rezultatele pe care le-au obtinut cei care au fost premiati, ne incurajeaza in continuarea initiativei noastre", a declarat domnul Peter M. Weiss, Presedintele ABN AMRO Bank Romania.

Programul include cursuri, seminarii interactive si ateliere de lucru in cadrul carora sunt prezentate experienta si traditia europeana in promovarea valorilor recunoscute in institutiile financiare ale tarilor Comunitatii Europene, valori ce reprezinta, in acelasi timp, principiile ABN AMRO.

Prin continuarea acestui amplu program, ABN AMRO isi propune sa sprijine eforturile depuse de institutiile academice din Romania de a oferi studentilor conditii optime de pregatire in formarea lor ca specialisti in domeniul financiar-bancar.

<b>Bloombiz</b>

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1038 ori