Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ABN AMRO Bank Romania a lansat un nou program pentru promovarea culturii institutional - bancare

ABN AMRO Bank Romania a lansat un nou program pentru promovarea culturii institutional - bancare
ABN AMRO Romania a lansat editia a IV-a a Programului ABN AMRO Valori europene, pentru promovarea culturii institutionale bancare, adresat studentilor din anii terminali ai Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti.In acest an, Programul ABN AMRO Valori Europene, pentru promovarea culturii institutionale bancare este in programa de invatamant, iar studentii pot primi un numar de credite transferabile, in urma participarii la curs si a promovarii examenului de evaluare.
La cea de-a patra editie a Programului ABN AMRO Valori europene s-au inscris aproximativ 45 de studenti ai Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti. Prin continuarea acestui amplu program, ABN AMRO isi propune sa sprijine eforturile depuse de institutiile academice din Romania de a oferi studentilor conditii optime de pregatire in formarea lor ca specialisti in domeniul financiar-bancar. De asemenea, programul isi doreste sa contribuie la eforturile depuse de Romania in procesul de integrare in Comunitatea Europeana, considerand ca investitia in resurse umane reprezinta o mare valoare pentru viitorul european al Romaniei.

Primele trei editii ale Programului ABN AMRO Valori europene au antrenat un numar de 171 de studenti. Programul include cursuri, seminarii interactive si ateliere de lucru in cadrul carora sunt prezentate experienta si traditia europeana in promovarea valorilor recunoscute in institutiile financiare ale tarilor Comunitatii Europene, valori ce reprezinta, in acelasi timp, principiile ABN AMRO: integritate, profesionalism, respect si spirit de echipa. O parte dintre acesti studenti lucreaza deja in institutii financiar-bancare de renume din Romania, printre care se numara si ABN AMRO Bank.

Esenta Programului ABN AMRO Valori Europene reprezinta un pionierat prin obiectivul pe care si-l propune, venind in sprijinul institutiilor academice din Romania, prin formarea viitorilor specialisti din domeniul financiar-bancar nu numai din perspectiva cunostintelor tehnice necesare, ci si din perspectiva integrarii lor intr-o cultura institutionala de tip european.

ABN AMRO Bank Romania S.A. este o subsidiara a ABN AMRO NV, una dintre cele mai mari banci din lume, cu active in valoare totala de peste 986 miliarde euro si este prezenta in mai bine de 60 de tari si teritorii. Utilizand reteaua sa mondiala, banca ofera servicii si produse financiare integrate catre clientii sai persoane juridice si persoane fizice.


Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1304 ori