Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ABN AMRO Bank premiata de doua ori pentru Programul Valori Europene

ABN AMRO Bank premiata de doua ori pentru Programul Valori Europene

ABN AMRO Bank a primit 2 distinctii din partea Academiei de Studii Economice Bucuresti, cu prilejul incheierii celei de a 4-a editii a programului ABN AMRO Valori Europene, pentru contributia adusa la perfectionarea viitorilor specialisti financiari-bancari, informeaza un comunicat din partea bancii.

ABN AMRO Bank a primit Diploma de Excelenta pentru Initierea si Realizarea Programului ABN AMRO Valori Europene, ce are drept scop promovarea culturii institutionale bancare in beneficiul studentilor de la ASE, iar Peter Weiss, presedinte al ABN Amro Bank i-a fost inmanata Diploma de excelenta pentru implicarea exemplara in procesul de formare profesionala a studentilor de la ASE.

Programul ABN AMRO Valori europene este desfasurat in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti si se adreseaza studentilor anului IV. In anul universitar 2006-2007 au participat la cursuri, seminarii, dezbateri aproximativ 60 de studenti din ultimul an ai Facultatii de Relatii Economice Internationale, ai Facultatii de Finante si Banci, precum si ai altor facultati din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Incepand cu editia 2006-2007, acesta a fost inclus in programa scolara a cursurilor universitare din cadrul ASE. De asemenea, o noutate absoluta o reprezinta faptul ca studentii care au absolvit acest curs au primit credite transferabile.

Programul include cursuri, seminarii interactive si ateliere de lucru in cadrul carora sunt prezentate experienta si traditia europeana in promovarea valorilor recunoscute in institutiile financiare ale tarilor Comunitatii Europene, valori ce reprezinta, in acelasi timp, principiile ABN AMRO: integritate, profesionalism, respect si spirit de echipa.

Prin continuarea acestui amplu program, ABN AMRO isi propune sa sprijine eforturile depuse de institutiile academice din Romania de a oferi studentilor conditii optime de pregatire in formarea lor ca specialisti in domeniul financiar-bancar.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 795 ori