Andrada Crangus, director marketing Transilvania Travel

Marti, 23 Martie 2010, ora 02:48
3751 citiri
Andrada Crangus, director marketing Transilvania Travel

Andrada Crangus, Director Marketing Transilvania Travel

Transilvania Travel este agentia de turism tour-operatoare ce are ca obiect principal de activitate gestionarea locurilor de cazare din unitatile hoteliere si de alimentatie publica din portofoliul de turism al SIF Transilvania. In plan secundar, Transilvania Travel ofera si servicii turistice pentru destinatii externe.

Oferta este unica in Romania prin cele peste 21.500 de locuri de cazare in cele 60 de hoteluri aflate in portofoliul SIF Transilvania, raspandite pe litoralul Marii Negre la Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Venus si Saturn, in statiuni balneare si montane precum Baile Felix, Baile Tusnad, Covasna, Buzias, Predeal si in orasele Brasov si Ploiesti.

Agentia infiintata in anul 2003 si-a extins constant oferta astfel incat astazi ea satisface cerintele unor categorii de public diverse (portofoliu de hoteluri cu standarde de la o stea la cinci stele) si cu interese diferite (vacante, tratament balnear, wellness & SPA, evenimente de afaceri).

Baza hoteliera promovata de Transilvania Travel este in plin proces de modernizare, proces care se va derula in urmatorii ani conform planului de finantare girat de SIF Transilvania, cel mai important investitor autohton in turism. Rezultatele acestei modernizari vor fi branduri puternice in industria ospitalitatii din Romania, reunite sub umbrela Transilvania Travel, un reper prin diversitatea ofertei de servicii moderne pentru locuri cu traditie in turism.

•Statiunea balneara Baile Felix, mai avantajoasa decat litoralul romanesc

•200 de euro, o saptamana pe litoralul romanesc

•Oferte speciale pentru turistii straini in statiunile balneare, incepand de la 50 de euro

In statiunea Baile Felix, un pachet la un hotel de 4 stele, cuprinzand cazare, demipensiune si tratament se ridica undeva la 40-50 de euro pe zi de persoana. In zona litoralului tarifele sunt mai scazute, pentru ca nu include si tratament, a declarat Andrada Crangus, Director Marketing, Transilvania Travel.

#Andrada Crangus, #Statiunea balneara Baile Felix, #mai avantajoasa decat, #200 de euro, #o saptamana pe litoralul romanesc, #Oferte speciale pentru turistii straini in , #Turism