Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Alexandru Catalin Cosoi, senior antispam researcher BitDefender

Alexandru Catalin Cosoi, senior antispam researcher BitDefender


Alexandru Catalin Cosoi, Senior Antispam Researcher BitDefender

BitDefender ofera solutii de securitate capabile sa satisfaca cerin?ele legate de protectie ale mediului informatic contemporan, protejand cu eficienta peste 41 de milioane de utilizatori individuali si companii din peste 180 de tari.

Solutiile BitDefender includ module antivirus, firewall, antispyware, antispam si control parental pentru utilizatorii individuali si companii.

Gama de produse BitDefender este destinata implementarii in structuri informatice complexe (statii de lucru, servere de fisiere, servere de mail si gateway), bazate pe platforme Windows, Linux si FreeBSD.

•Cum ne afecteaza aplicatiile adware?

•Cum protejam mediile de stocare externa impotriva virusilor?

•Metode de devirusare manuala

Scopul unei aplicatii adware este de a afisa agresiv reclame pe calculatorul utilizatorului, insa in spatele acestui program se pot derula si alte procese: inregistrarea tuturor tastelor apasate de utilizator, verificarea platilor efectuate online si a e-mailurilor, care ajung in mana creatorilor, a declarat Alexandru Catalin Cosoi, Senior Antispam Researcher BitDefender.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 5267 ori