Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Victor Alexandru, director Premier Service

Victor Alexandru, director Premier Service


Victor Alexandru, Director Premier Service

Proiectul PREMIER a fost conceput spre sfarsitul anului 1994, fiind pus in practica incepand cu 13 februarie 1995, data la care s-a infiintat SC PREMIER SERVICE SRL.Apropierea de centrul Capitalei , mijloacele de transport in comun ( metroul, cu cele 7 statii din sectorul 4), infrastructura , lipsa unui trafic sufocant, densitatea mica de locuitori, parcurile , spatiile verzi, pietele , au fost punctele pe care s-a bazat ascensiunea sectorului 4 si preferintele clientilor lor.

•Achizitionati un apartament, primiti gratuit un Logan

•Apartament de 3 camere, 85.000 de euro

•Sudul Capitalei, un El Dorado cautat de clienti

" Majoritatea celor care cauta un apartament se orienteaza catre sudul Capitalei, deoarece este mai putin aglomerat si prezinta o serie de avantaje. Ma refer la numarul mare de hypermarketuri din zona, la accesul la metrou si la apropierea de centrul Capitalei", a declarat Victor Alexandru, director al companiei imobiliare, Premier Service.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 4141 ori