Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mihaela Adetu, sales manager MB Dezvoltare

Mihaela Adetu, sales manager MB Dezvoltare


Mihaela Adetu, Sales Manager MB Dezvoltare

MB Dezvoltare este dezvoltatorul proiectului Lac de Nuferi, situat in Chitila, in apropierea padurii Mogosoaia.

Proiectul este dezvoltat in Nord -Vestul Bucurestiului, intr-o zona superba,in apropiere de Padurea Mogosoaia si a lacului Mogosoaia, delimitat in partea de Nord de padure , in partile de Sud, Vest si Nord-Vest de lac, iar in partea de Est de soseaua care leaga Padurea Mogosoaia de Orasul Chitila.

Locatia se afla la 11km de Piata Victoriei(20- 25minute),accesul se poate face atat prin Bld. Bucurestii Noi- Mogosoaia cat si prin Sos. Chitilei- Oras Chitila.

•Cumpara-ti casa pe malul lacului

•Vilele mai avantajoase la pret decat apartamentele de 3 camere

•Vile multiplex, 120.000 euro

"Persoanele sunt mai interesate de vile decat de apartamente de 3 camere. Un apartament de 3 camere cu o suprafata de 120 mp are un pret similar cu cel al unei vile. In 2011 v-a urma o perioada de stabilizare a pietei imobiliare. In ceea ce priveste preturile la apartamente, nu va exista o scaderea mai mare de 5-7%", a declarat Mihaela Adetu, sales manager MB Dezvoltare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 18816 ori