Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Laura Perrin, membru Consiliul International ACCA

Laura Perrin, membru Consiliul International ACCA


Laura Perrin, Membru Consiliul International ACCA

ACCA este o organizatie profesionala cu sediul in Marea Britanie, avand o traditie de peste 100 de ani, care si-a inceput activitatea in anul 1904 ca asociatie a contabililor londonezi si s-a extins la nivel international, devenind in 1996 Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Aceasta organizatie este recunoscuta de statele membre ale Uniunii Europene si de Organizatia Natiunilor Unite.

In prezent, ACCA este cea mai importanta organizatie mondiala a profesionistilor contabili, care numara peste 320.000 de membri si studenti din 160 de tari, avand o retea de 70 de birouri in toata lumea.

•Care este rolul auditorului?

•Ce s-a schimbat in meseria de auditor?

•Cum poate fi ajutata o societate comerciala de catre un auditor?

"Auditorul emite o opinie asupra situatiilor financiare, din punctul de vedere al unei parti externe independente. Astfel, acesta are capacitatea de a creste credibilitatea situatiilor financiare. Daca avem situatii financiare mai credibile, increderea investitorilor creste, iar costul capitalului va scadea", a declarat Laura Perrin, membru in Consiliul International ACCA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 9970 ori