Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Valeriu Nistor, managing partner Soar Management si Investitii

Valeriu Nistor, managing partner Soar Management si Investitii


Valeriu Nistor, Managing Partner Soar Management si Investitii

SOAR Management si Investitii S.A. este singura companie romaneasca specializata in restructurari complexe operationale/strategice/financiare si cu acces la capital extern dedicat situatiilor de criza.
SOAR Management si Investitii S.A. este o platforma unica de competente strategice operationale si financiare, apta de a prelua companii, a le restructura in vederea cresterii valorii economice si a le tranzactiona catre potentiali investitori.

•Planul de afaceri, critic pentru succesul afacerii tale

•Ce start-ups-uri vor cunoaste succesul?

•Razboiul preturilor online va exista intotdeauna

"Tehnologia e unul din domenii care vor cunoaste succesul pe piata. De asemenea, productia de elemente de stricta necesitate: mancare, combustibil, cele care sunt legate de produsele pe care le cumparam pentru ca nu avem incontro. De mare succes raman afacerile super premium, unde oamenii foarte bogati continua sa cumpere indiferent de pret si de perioada. Zonele de servicii continua sa aiba succes fiindca sunt afaceri care pot fi dezvoltate cu capital mic", a declarat Valeriu Nistor, managing partner Soar Management si InvestitiiTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 17356 ori