Marian Enachescu, vicepresedinte ANCS

Luni, 26 Aprilie 2010, ora 02:31
10364 citiri
Marian Enachescu, vicepresedinte ANCS

Marian Enachescu, Vicepresedinte ANCS

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica este organul de specialitate al administratiei publice centrale, aflat in subordinea Ministerului Educatiei si Cercetarii, prin care acesta isi realizeaza atributiile in domeniul cercetarii. Autoritatea este institutie publica, finantata de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii.

Autoritatea are misiunea de a asigura elaborarea, aplicarea, monitorizarea si evaluarea politicilor in domeniul cercetarii-dezvoltarii si inovarii, in acord cu strategia si cu Programul de guvernare, in scopul de a fi asigurate, pe aceste baze, largirea patrimoniului national si international tehnologic si de inovare, dezvoltarea economica durabila, accesul pe piata interna, europeana si pe piete globale, realizarea societatii informationale bazate pe cunoastere, satisfacerea nevoilor cetateanului si cresterea calitatii vietii acestuia.

•Companiile ar trebui sa dezvolte noi produse bazate pe nanotehnologie

•Implicarea nanotehnologiei in productia textila

•35% din costul unei masini provine din electronica

In tara noastra, jucatorii din piata, Infineon, Renault si Ford vor folosi toate descoperirile nanotehnologiei in domeniul nanoelectronicii, a declarat Marian Enachescu, Vicepresedinte, ANCS.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marian Enachescu, #Companiile ar trebui sa dezvolte noi, #Implicarea nanotehnologiei in productia textila, #35 din costul unei masini provine , #Business