Adrian Gheorghe, managing director ThingBig International

Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 01:42
13455 citiri
Adrian Gheorghe, managing director ThingBig International

Adrian Gheorghe, Managing Director ThingBig International

ThinkBig International este astazi o companie de consultanta de afaceri focusata pe rezultate si profesionalism in domeniul francizei aflata in plina dezvoltare.

Fondata in 2004 ThinkBig Franchise Consultants a devenit unul din liderii pietei de consultanta privind afaceri in franciza din Romania .

Avand doua linii de business, una de Consultanta si cealalta de Brokeraj pentru afaceri in franciza, ThinkBig este activa prin intermediul echipei sale de consultanti specializati atat in prestarea de servicii pentru companiile francizoare cat si pentru oameni de afaceri ce doresc sa inceapa o activitate in franciza.

•Francizele Food & Beverage, cele mai cautate

•Care sunt cele mai ieftine francize?

•Francizele, o investitie sigura pe timp de criza

"Francizele ieftine presupun investitii pana in 10.000 euro, care nu practica taxe de intrare. Spre exemplu, francizele de consultanta IT, de productie de materiale publicitare, francize de agentii imobiliare sau cele din domeniul alimentar", a declarat Adrian Gheorghe, managing director ThinkBig International.

#Adrian Gheorghe, #Francizele Food Beverage, #cele mai cautate, #Care sunt cele mai ieftine francize, #Francizele, #o investitie sigura pe timp de , #Business